SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Produktinnovation från Emballator

Lanserar Twist off Reseal tub
Emballator Tectubes introducerar en ny innovativ tub, den här gången med en Twist off Reseal-förslutning. Med sin unika integrerade och återförslutningsbara twist off-kapsyl är tuben både för fler- och engångsanvändning.

– Den här nya tuben är lämplig för produkter som kosmetik och personlig vård. Den stora fördelen med den här återförslutningsbara tuben är att den är säker för resa när den är oöppnad men tillåter även användaren att försluta tuben för att säkerställa en fräsch produkt, säger Jim Johannesson, Sälj- och marknadschef på Emballator Tectubes.

Jämfört med likvärdiga förslutningsbar tuber minimerar den nya Twist off Reseal-tuben både material och energi. Den nya tuben är tillverkad med 100 procent grön el och i en produktionsprocess som uppfyller standarderna ISO 9001:2015, ISO15378:2017 och ISO 14001.

– Twist off Reseal-tuben är en del av vår Small Dose-serie, en serie med mindre tuber för ett mindre avtryck, men ett större intryck. Den är gjord i monomaterial, enkel att tömma och enkel att återvinna, säger Jim Johannesson.

Twist off Reseal-tuberna kan produceras i olika storlekar och volymer och flera material är tillgängliga.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-08
Organisationer överser AI:s kritiska bristerFyra av tio finansinstitut saknar e-postskyddBehöver du sorterings­verk och transportband?Smart investera biogas för lantbruketSmekab Citylife tilldelas rikstäckande ramavtal
2024-05-07
Industritorget expanderar Lasermaskiner för precision och effektivitet Låt oss integreraProtolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagret
2024-05-06
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest
2024-05-03
Högsta EMC klassifice­ringen för militärt brukSätt kryss i kalendern för 14-17 majWho we are, We are Jens S!Elektrifierade bygg­arbetsplatser är möjligaHar du din biljett till Elmia Automation ännu?
2024-05-02
Ny styrelseordförande i NORDIC A/SNy tillverkare - Conta-clip!KEWAB Rental byter namn till Swecon RentalArbetsplattformar för industriella behovNu är vårt senaste industrimagasin här!